• Taian Common Rail Industry & Trading Co., Ltd.
  • Taian Common Rail Industry & Trading
  • 1573873992673
  • IMG_2132

Taian Common Rail Industry & Trading Co., Ltd.
1. Profesional ngasilake bangku tes pompa injeksi bahan bakar, bench test rel umum, bench test EUI-EUP, bench tes HEUI dll. ing tingkat lanjut ing saindenging jagad. Produk merek "umum" nyebar kabeh lapangan, kayata perawatan otomatis, item proyek lan pompa minyak, lan pabrik injeksi. Staff kita wis ahli ngasilake peralatan eksperimen pompa injeksi bahan bakar kanggo wektu sing suwe. 
2. Pasokan profesi, BOSCH DENSO DELPHI CATERPILLAR SIEMENS VOLVO CUMMINS, dll. suku cadang solar diesel, kayata Pump, injeksi, nozel, katup, sensor lan sapanunggalane.
Kita yakin manawa kanthi kualitas lan layanan paling apik, Sugeng Rawuh sampeyan ngunjungi lan kerja sama.

Umume

Proyek kita

Produk merek "KOMON" nyebar kabeh lapangan, kayata perawatan otomatis, item proyek lan pompa minyak, lan pabrik injeksi.

ndeleng liyane
  • auto-maintenance
  • ff8c9d9211
  • Common-Rail-Injector1